Hoppa till sidans innehåll

Korpen Haparanda söker nya instruktörer


Har du ett brinnande intresse för träning? Tänker du att det skulle vara roligt att dela med dig av träningsglädjen och att peppa andra att göra sitt bästa under träningspass? Svarade du ja på frågorna så tveka inte att söka till oss! Vi är just nu på jakt efter flera instruktörer som kan vara med och förstärka vårat härliga instruktörsteam.

Eftersökta egenskaper är positivitet, taktkänsla (i de pass det behövs), god teknik, att du är en lagspelare. Vi ser också att du har en stark drivkraft i att vilja sprida träningsglädje till våra medlemmar och att du strävar efter att utvecklas och göra ditt bästa!

Erfarenhet av instruktörsskap är en fördel, men det är inte ett måste. Vi erbjuder möjlighet till utbildning för instruktörs- och ledaruppdrag. Korpen arrangerar både egna utbildningar och samarbetar med andra utbildningsorganisationer.

Om du känner dig intresserad av detta så tveka inte att kontakta oss personligen, via telefon 070-5244358, via Facebook eller via mail till This is a mailto link

I Korpen (hela Sverige) finns det idag drygt 1600 gruppträningsinstruktörer, men vi behöver bli fler. Välkommen till vårt härliga instruktörsgäng!

 

 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:10 Skribent: Rollo

 

KorpenSwish

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Haparanda - Korpen
C/O Nyström, Västra Esplanaden 7b lgh 1102
95337 Haparanda

Besöksadress:
Västra Esplanaden 45
95331 Haparanda

Kontakt:
Tel: +460705244358
E-post: info@korpenhaparanda...

Se all info